Ota yhteyttä

Revolution Pro- valmennus

Henkilökohtaista huippuvalmennusta

Revolution Pro- valmennus on täysin kokonaisvaltaista valmennusta ja huolenpitoa

Pro- valmennus kattaa muun muassa testauksen, valmennusohjelmat, ravintosuunnitelmat, päivittäisen valmennuksen pienryhmässä ja puhelintuen. Suomessa ainutlaatuinen palvelu ei pyri olemaan vain Suomen kärkeä, vaan kaikessa maailman huipulla.

Jääkiekkovalmennusta potenssiin 2

Revolution Pro- valmennnus on jääkiekkoilijoiden ykkösvalmennus, joka auttaa valmentajia ja pelaajia tekemään oman työnsä paremmin, viemällä oheisharjoittelun aivan uudelle tasolle. Siitä pitävät huolen parhaat fyysisen valmennuksen asiantuntijat, joista jokainen on oman osa-alueensa huippuammattilainen. Pro- valmennus on ainutlaatuista tieteellistä ja käytännönläheistä ammattivalmennusta Suomessa.

Jääkiekkoilija vol. 2.0: vahvempi, nopeampi, liikkuvampi, kestävämpi

Jääkiekko muuttuu jatkuvasti. Me haluamme olla aikaamme edellä valmennuksessa. Haluamme, että pelaajamme ovat vahvempia, nopeampia, liikkuvampia ja pystyvät nopeaan suunnanmuutospeliin. Kohtelemme jokaista pelaajaa yksilönä. Yksikään harjoitusohjelma ei ole samanlainen, vaan pyrimme työstämään jokaisesta paremman version itsestään, version 2.0. Tärkeimmät teesimme ovat vammojen ehkäisy, voima- ja nopeus sekä suunnanmuutospelin kehittäminen sekä yksilöllinen pelaajan kehittäminen. Näissä tavoitteenamme on tehdä maailman parasta työtä.
Huippu-urheilijan tie jokapäiväisiin huippusuorituksiin vuosien ajan vaatii, että henkinen puoli, ravinto ja fyysinen valmennus ovat kunnossa. Yksilöllisen treenin kautta pelaaja oppii oikean tavan harjoitella ja kuunnella itseään. Tämä tärkein oppi auttaa jaksamaan pitkän kauden läpi parhaalla mahdollisella tavalla. Revolution Pro 2.0. -valmennuksen avulla pelaaja voi saada uraansa lisänostetta ja lisävuosia. Nämä voivat merkitä myös huomattavasti parempaa taloudellista menestystä urheilijana.

Haluatko olla urheilija 2.0. – Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Revolution Pro- etävalmennus

Henkilökohtaista huippuvalmennusta etänä

Jos sinulla on halu kehittyä ja motivaatio treenata, mutta kaipaisit juuri sinulle räätälöidyn huippuohjelman, jolla pääsisit maksimaalisiin tuloksiin Revolution Pro- etävalmennus on kuin sinulle luotu.

Pro- etävalmennus on samaa huippulaatua kuin muu Revolution valmennus, mutta harjoittelun suoritat missä päin maailmaa tahansa. Me teemme sinulle testauksen, jonka perusteella laaditaan harjoitusohjelma ja ruokavalio. Käyt valmentajan kanssa tekniikat ja muun tarpeellisen tiedon läpi ja alat harjoittelemaan huipputasolla. Joka kuukausi tapaat valmentajaa ja tekniikkojasi tarkistetaan. Jos tarvitset mitää apua voit laittaa whatsapp- videota, kysymyksiä ja soittaa valmentajalle. Apu on aina lähellä!

Pro- etävalmennus voidaan myös laatia 2-6 hengen porukalle tai vaikka koko joukkueelle, jos haluat treenata porukassa huippuohjelmalla.

Haluatko olla urheilija 2.0. – Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!