Ota yhteyttä

Menestystarinat

Urheilumenestyjät:

Ilari Melart (jääkiekko, A-maajoukkue, KHL, AHL) on päässyt Revolution Training -valmennuksessa uransa ennätystuloksiin.

Kimmo Timonen (jääkiekko, A-maajoukkue, NHL, Stanley Cup -voittaja) on tyytyväinen poikansa Samuel Timosen kehitykseen: tulokset ovat erillisellä treeniohjelmalla parantuneet peräti 300 %.

Jesper ja Julius Mattila (jääkiekko, NCAA) ovat saaneet Revolution Training -valmennuksen myötä parannettua kestävyyttä, luistelu- ja kamppailuvoimaa sekä itseluottamusta.

Julius Nättinen
(jääkiekko, OHL)

Henri Jokiharju
(jääkiekko, WHL)

Juho Jokiharju
(jääkiekko, NCAA)

Niko Mattila
(Koripallo, Korisliiga)

Otto Dahlberg
(Purjehdus, MM-taso)

Yritysmenestyjät:

Mikko Sävilahti
Yrittäjä/toimitusjohtaja, Haltu Oy

Haltu on 2010 perustettu 15 hlön ohjelmistoalan firma, joka toteuttaa älykkäitä sovelluksia niin mobiiliin kuin webbiinkin. Asiakkaina meillä on kaikkea toiminimiyrityksistä pörssiyhtiöihin.

haltu_logo.png

Meidän arvoihin on koko sen historian ajan kuulunut työntekijöistä huolehtiminen. Tarjoamme esimerkiksi lounasedun, koska haluamme, että työntekijämme syövät laadukkaasti joka ikinen päivä. Tämän lisäksi me olemme kieltäneet kaikki ylityöt. Yhteistyö Revolution Trainingin kanssa aloitettiin jotta työnhyvinvoinnin kehittäminen olisi jatkuva prosessi, jolla on oikeasti vaikutuksia.

Jouni Viitanen ja Revolution Training- tiimi ovat uskomattoman kovia hyvinvoinnin ammattilaisia, jotka osaavat ottaa huomioon jokaisen ihmisen yksilönä. Heille on erittäin tärkeää se, että jokainen tekee asioita turvallisesti ja oman tasonsa mukaan, mutta samalla myös niin, että oma potentiaali tulee käytettyä. Helpolla siis ei pääse. Jouni on itse todella kunnianhimoinen työn laadun suhteen ja siitä johtuen jokainen hyvinvointitapaaminen on hoidettu ammattitaitoisesti ja laadukkaasti.

Rami Kolehmainen
Toimitusjohtaja, Kujala & Kolehmainen Oy

Arkkitehtistudio Kujala & Kolehmainen Oy on vuonna 2000 perustettu, 14 henkinen, tamperelainen arkkitehtitoimisto, jonka ydinosaaminen on terveydenhuoltorakennusten suunnittelu. Toimistomme on yksi Suomen johtavia sairaalasuunnitteluun erikoistuneita arkkitehtitoimistoja. Henkilökuntamme on sopiva sekoitus kokemusta ja nuorta innokkuutta.

arkkitehtistudio_logo.png

Työhyvinvoinnin kautta pyrimme innostamaan henkilökuntaamme liikkumaan myös vapaa-ajalla sekä pitämään yllä hyvää ryhmähenkeä tekemällä muutakin kuin töitä yhdessä. Kovan paineen ja kiireen keskelläkin on kiva katkaista viikko hieman aikaisemmin ja hikoilla yhdessä. Harjoituksissamme nauru raikuu, joten toiminta luo myös hyvää mieltä. Jumppapäiväksi valittu perjantai käynnistää viikonlopun mukavan hyväntuulisesti.

Henkilökunta on ollut todella innostunut hyvinvointipalvelustamme ja toimistolle hankitut kahvakuulat ja leuanvetotanko ovat olleen kovassa muutenkin kuin ohjatun toiminnan aikana. Myös salijäsenyydet ja kotiin hankittavat välineet ovat olleet jo harkinnassa kuntoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Jouni on innostavin valmentaja mihin olen törmännyt. Hän osaa lukea ihmisiä ja skaalata harjoitteita kaikille sopivaksi. Hänen liikepankkinsa on ehtymätön ja treenit vaihtelevia. Toiminta on kerrasta toiseen loogista ja johdonmukaista. Harjoittelu on onnistunut erinomaisesti sekä toimistolla pidettynä että RT:n yhteistyösalilla WFC:llä. Jouni on onnistunut innostamaan kaikki taustasta riippumatta ja hän laittaa itsensä likoon joka kerta!

Yksityismenestyjät:

Tiina

ennen-vs-jalkeen.pngViitasen Jouni on muuttanut mun elämäni. Kolme vuotta sitten olin ylipainoinen keski-ikäinen, nyt viisikymppisenä elämäni parhaassa kunnossa. Jounin innostavassa ja kannustavassa valmennuksessa painoni putosi yli 40 kiloa ja liikunnan riemu tuli elämääni. Ymmärsin voimaharjoittelun merkityksen ja treeneissä keskityttiin myös henkiseen puoleen. Jounilla on valtavasti tietoa myös ravintopuolella. Erittäin innostava ja kannustava valmentaja, suosittelen.

Nainen, 50v.

Tammikuussa 2015 aloitin ruokaremontin Maijun opastuksella. Olinhan elämäni varrella kokeillut mitä erilaisempia diettejä aina paastosta kaalinoppadieettiin ja painonvartijoihin. Juu kyllä paino putosi, mutta kun dieettaus loppui, paino palasi ja lisäkilojen kanssa. Pienin askelin paino on nyt pudonnut yli 20kg. En ole kärsinyt nälän tunteesta ja muutenkin olen saanut lisää energiaa kun ruokavalio on kunnossa. Ja toki monipuolinen liikunta on lisääntynyt kilojen karisemisen myötä. Myös herkuttelu on sallittua kun "perussyöminen" on kunnossa. En saanut ohjeita vain painonpudotukseen vaan ohjeet pysyvään elämänmuutokseen